Jedz i chudnij!

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Należy konsumować, aby zrzucać
nadmierne kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
przemianę materii aż o 25 procent. Białko trzeba włączać do śniadania, obiadu oraz kolacji.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Optymalnie podawać
razem białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są także tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale wtedy, gdy
zjadamy zbyt wiele kalorii.
Tłuszcz można jeść w
niewielkich ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są celowe w planie
żywienia. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem trzeba spożywać blisko 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dobrze
karmią oraz obcinają glukozę we krwi. Kaszasyci, ale nie napędza kilogramów. Możnaskonsumować
6-7 łyżek kaszy dziennie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie cząstki owoców trzeba
mieć w diecie, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce mają mnóstwto cukru. Można jeść jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce konsumuje się po
jedzeniu, na deser, wtedy
najlepiej się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy jadać owoców, bo nie strawi się
ich przed snem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia powinna zjeść
każda dziewczyna, aby
świetnie
trawić i poprawić własny metabolizm.
Najlepsze jadło
i sytość umożliwiają zrzucanie kilogramów
w sposób celowy i szybki. Dlatego trzeba
przygotować racjonalne tracenie nadwagi.

 tabletki a odchudzanie

tabletki na odchudzanie ktore mozna kupic w aptece